Strona głównaBaza składnikówNatka pietruszki

Baza składników: natka pietruszki

Sprawdź przepisy, które zawierają ten składnik:

Keftedakia: Wyjątkowe greckie mięsne klopsiki

Keftedakia to tradycyjne greckie mięsne klopsiki pełne smaku i aromatu. Odkryj historię, składniki i sposób przygotowania tych małych kul mięsnych, które są ulubionym daniem...

Francuski, klasyczny sos czosnkowy

Sos czosnkowy to popularny dodatek kulinarny, który ma swoje korzenie w kuchni francuskiej. W połowie XX wieku zaczął on pojawiać się w restauracjach w...

Tradycyjny pilaf

Pilaw, znany również jako pilau lub pilav, to tradycyjne danie, które prawdopodobnie pochodzi z Bliskiego Wschodu i Azji Środkowej. Danie powstaje poprzez gotowanie ryżu...

Filet z dorsza w sosie paprykowym

Filet z dorsza w sosie paprykowym to danie, które cieszy się dużą popularnością wśród koneserów dań rybnych. Jednak, jak wiele innych przepisów, jego historia...

Bulion mięsny drobiowy – jak zrobić?

Bulion warzywny nie zawiera w swoim składzie odrobiny mięsa. Jego alternatywną i bardzo aromatyczną wersją jest bulion mięsny. To właśnie dodatek tłustego mięsa nadaje...

Jak zrobić bulion warzywny?

Bulion warzywny to podstawowy składnik wielu dań i niemal wszystkich zup. Jest to odmiana wegetariańska drugiego najpopularniejszego wywaru - bulionu mięsnego. Jest świetny w...

Grillowany pstrąg w maśle z ziołami

Grillowany pstrąg w maśle z ziołami to danie, w którym zakochałem się w trakcie tygodniowego wypoczynku na Roztoczu. Natrafiliśmy na lokalną restaurację, która serwowała...

Klasyczna zupa pieczarkowa

Zupa pieczarkowa bardzo często gościła na moim stole, gdy byłem jeszcze dzieckiem. Zawsze rodzicie mieli pretensje, że pieczarki wybierałem, a zjadałem cała resztę. Jak...

Zupa pomidorowa na ostro z klopsikami mięsnymi

Dzisiejszy przykład pochodzi z kuchni włoskiej. To połączenie klasycznej zupy pomidorowej na ostro wraz z małymi pulpecikami mięsnymi. Jest ostro i smacznie. Jak je...
- Reklama -

Spróbuj także: