fbpx
Strona głównaBaza składnikówPor

Baza składników: por

Sprawdź przepisy, które zawierają ten składnik:

Tangbao: Soczyste chińskie bulionowe pierożki

Tangbao, znane również jako tang bao lub "gigantyczne bułeczki parowane", to tradycyjne chińskie danie, które w ostatnich latach zyskało popularność na całym świecie. Pochodzące...

Guotie: Klasyczne chińskie pierożki gotowane na parze i smażone

Guotie, znane również jako chińskie smażone pierożki, to popularne danie kuchni wschodniej. Ich historia jest fascynująca i pełna kulinarnych odkryć. Guotie pochodzi z...

Domowy rosół z kury z ziemniakami

Rosół z kury z ziemniakami to danie, które od wieków zajmuje ważne miejsce w polskiej kuchni. Jego historia sięga czasów, gdy w każdym domu...

Zupa krem z kalafiora i białych warzyw

Zupa krem z kalafiora i białych warzyw jest aksamitna i delikatna w smaku. Świetnie smakuje z grzankami lub świeżym pieczywem. Jak ją zrobić? Seler i...

Bulion mięsny drobiowy – jak zrobić?

Bulion warzywny nie zawiera w swoim składzie odrobiny mięsa. Jego alternatywną i bardzo aromatyczną wersją jest bulion mięsny. To właśnie dodatek tłustego mięsa nadaje...

Jak zrobić bulion warzywny?

Bulion warzywny to podstawowy składnik wielu dań i niemal wszystkich zup. Jest to odmiana wegetariańska drugiego najpopularniejszego wywaru - bulionu mięsnego. Jest świetny w...
- Reklama -

Spróbuj także: